Internetovy obchod PartyStore.sk
Internetový obchod PartyStore.sk TÉMY
 
PartyStore.sk Prečítajte si
» Cenník PartyStore.sk
PartyStore.sk Najpredávanejšie
01.Tortová fontána " Gold - 12 cm " set 12 ks PD43823
02.Šerpa " Bride To Be - Budúca nevesta - New Design " tmavoružová 22357
03.Veniec - náhrdelník - Hawaiian Hen Night - ružový , tónovaný PD41911
04.Pohár " Hawaii - Kokosový orech " dvojdielny, objem 350 ml JK29682
05.Balóny " Hen Night Party " pastel. Ø 36 cm, ružový, 6 ks PD14241
06.Čelenka - tiara " Bride to Be " s bielym marabou a závojom 31913
07.Čiapka " Mikuláš " fleece 21440
08.Cigaretová špička " Classic " čierna, 30 cm 384
09.Vlasová ozdoba - štipec - Hen Party - ružovo - čierna 33523
10.Pohárik " Hibiscus " ružový s korálkovým náhrdelníkom 31253
» Mapa stránok

Ochrana osobných údajov

Článok I.
Úvodné ustanovenia


Prevádzkovateľom je spoločnosť Party Time Agency s.r.o., Bulharská 35, 821 04 Bratislava IČO: 44 536 020 DIČ: 2022749487
Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú: poštová adresa – Party Time Agency s.r.o., Bulharská 35, 821 04 Bratislava, Slovensko alebo emailová adresa : info@partystore.sk


Prevádzkovateľ zodpovedá za spracúvania osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR)
Prevádzkovateľ prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu ochrany osobných údajov.
Prevádzkovateľ neurčuje zodpovednú osobu.
Prevádzkovateľ nezamýšľa preniesť osobné údaje do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.
Osobné údaje“ sú akékoľvek informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby (ďalej len „dotknutá osoba“); identifikovateľná fyzická osoba je osoba, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä odkazom na identifikátor, ako je meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor, alebo odkazom na jeden či viaceré prvky, ktoré sú špecifické pre fyzickú, fyziologickú, genetickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu tejto fyzickej osoby

 

Článok II.
Účely spracúvania, právne základy spracúvania, kategórie dotknutých osôb, doba uchovávania OÚ, príjemcovia OÚ


Ďalšími príjemcami vašich osobných údajov sú firmy: firma GLS Slovakia s.r.o. (kuriérska spoločnosť), DHL Parcel Slovensko s.r.o. (kuriérska spoločnosť) Slovenská pošta (kuriérska spoločnosť), WebHouse, s. r. o. (serverová spoločnosť), SK NIC.sk, .
Pri poskytovaní osobných údajov, ktoré sú zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou je dotknutá osoba povinná poskytnúť tieto osobné údaje. Bez poskytnutia osobných údajov nie je možné vybavenie objednávky.

 

Článok III
Práva dotknutej osoby


Práva dotknutej osoby vymedzuje kapitola 3 GDPR.
Ide o právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby, práva na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania alebo práva namietať proti spracúvaniu, ako aj práva na prenosnosť údajov.
Máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Tel: 02/ 32 31 3214, E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk)
Ak sa osobné údaje spracúvajú na základe písomného súhlasu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.
Informácie ohľadom ochrany osobných údajov, ako aj kvôli uplatneniu vašich práv ako dotknutej osoby nás prosím kontaktujte:


Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 15.5.2018

Pokračovať
Internetový obchod PartyStore.sk PRODUKTY
|- Boa
|- Masky
|- Obrusy
|- Obuv
|- Sukne
|- Šatky
|- Tašky
PartyStore.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
PartyStore.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod PartyStore.sk »
Tatto rukáv - potetovaný " Mysterious Woman " 1 kus
Tatto rukáv - potetovaný " Mysterious Woman " 1 kus JK18976
5,99 €
1,99 €
PartyStore.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod PartyStore.sk »
Dekorácia na dvere - No One Leaves ! 85 x 165 cm, fólia
Dekorácia na dvere - No One Leaves ! 85 x 165 cm, fólia 241210
2,99 €
PartyStore.sk Referencie a názory Internetový obchod PartyStore.sk »