Internetovy obchod PartyStore.sk
Internetový obchod PartyStore.sk TÉMY
PartyStore.sk Prečítajte si
» Cenník PartyStore.sk
PartyStore.sk Najpredávanejšie
01.Fontána tortová - GOLDEN PARTY - zlatá, výška 12 cm, bal. 12 ks SFF0900
02.Cigaretová špička - 1920s CIGARETTE CLASSIC - čierna, 30 cm 384
03.Šerpa - BRIDE TO BE - BUDÚCA NEVESTA - ružová so srdiečkami 22357
04.Čiapka - MIKULÁŠ / SANTA - CLASSIC - červená s bielym lemovaním 21440
05.Čelenka - 1920s CHARLESTON - čierna s čiernym perím a bižutériou 23893
06.Čelenka - 1920s N.Y. ART DECO SATIN ROSE - čierna, flitrovaná JK75600
07.Čelenka tiara - BRIDE TO BE - bielo ružová s bielym závojom 31913
08.Boa - CHANDELLE - čierne, 45 gram. 180 cm, originál perie BOA-025
09.Boa - CHANDELLE - biele, 45 gram. 180 cm, originál perie BOA-008
10.Pohárik - HIBISCUS - ružový s korálkovým náhrdelníkom 31253
» Mapa stránok

Ochrana osobných údajov

Článok I.
Úvodné ustanovenia


Prevádzkovateľom je spoločnosť Party Time Agency s.r.o., Bulharská 35, 821 04 Bratislava IČO: 44 536 020 DIČ: 2022749487
Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú: poštová adresa – Party Time Agency s.r.o., Bulharská 35, 821 04 Bratislava, Slovensko alebo emailová adresa : info@partystore.sk


Prevádzkovateľ zodpovedá za spracúvania osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR)
Prevádzkovateľ prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu ochrany osobných údajov.
Prevádzkovateľ neurčuje zodpovednú osobu.
Prevádzkovateľ nezamýšľa preniesť osobné údaje do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii.
Osobné údaje“ sú akékoľvek informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby (ďalej len „dotknutá osoba“); identifikovateľná fyzická osoba je osoba, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä odkazom na identifikátor, ako je meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor, alebo odkazom na jeden či viaceré prvky, ktoré sú špecifické pre fyzickú, fyziologickú, genetickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu tejto fyzickej osoby

 

Článok II.
Účely spracúvania, právne základy spracúvania, kategórie dotknutých osôb, doba uchovávania OÚ, príjemcovia OÚ


Ďalšími príjemcami vašich osobných údajov sú firmy: firma GLS Slovakia s.r.o. (kuriérska spoločnosť), DHL Parcel Slovensko s.r.o. (kuriérska spoločnosť) Slovenská pošta (kuriérska spoločnosť), WebHouse, s. r. o. (serverová spoločnosť), SK NIC.sk, .
Pri poskytovaní osobných údajov, ktoré sú zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou je dotknutá osoba povinná poskytnúť tieto osobné údaje. Bez poskytnutia osobných údajov nie je možné vybavenie objednávky.

 

Článok III
Práva dotknutej osoby


Práva dotknutej osoby vymedzuje kapitola 3 GDPR.
Ide o právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby, práva na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania alebo práva namietať proti spracúvaniu, ako aj práva na prenosnosť údajov.
Máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Tel: 02/ 32 31 3214, E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk)
Ak sa osobné údaje spracúvajú na základe písomného súhlasu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.
Informácie ohľadom ochrany osobných údajov, ako aj kvôli uplatneniu vašich práv ako dotknutej osoby nás prosím kontaktujte:


Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 15.5.2018

Pokračovať
 
Internetový obchod PartyStore.sk PRODUKTY
|- Boa
|- Masky
|- Obrusy
|- Obuv
|- Sukne
|- Šatky
PartyStore.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
PartyStore.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod PartyStore.sk »
Zajačik set 3-dielny - Playboy - ružovo - čierny
Zajačik set 3-dielny - Playboy - ružovo - čierny DG2561
5,99 €
3,95 €
PartyStore.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod PartyStore.sk »
Slamky nápojové - BRIDE TO BE ROMANTIC FLOWER - bal 6 ks, papier
Slamky nápojové - BRIDE TO BE ROMANTIC FLOWER - bal 6 ks, papier PP511834
1,69 €
PartyStore.sk Referencie a názory Internetový obchod PartyStore.sk »